Instal.lacions

La nostra clínica disposa de les següents arees:

SALA D'ESPERA. Donem hores de visita per fer l’espera lo més curta possible. Disposem d'un espai per deixar els gats per tal de minimitzar l'estrés.

RECEPCIÓ: Atenció als clients. 

CONSULTA 1: Consulta per gossos. Un cop tenim totes les dades de l'animal, ens expliqueu com està la vostra mascota i en cas de malaltia recollim tots els detalls que ens pogueu donar. Tot seguit entrem en contacte amb l'animal i l'explorem a fons, tant si ve per malaltia com si ve per una exploració rutinària o vacuna. Ens agrada que l'animal es trobi a gust amb nosaltres, i fem servir tècniques per aconseguir-ho.

CONSULTA 2: Consulta per gats. Fem servir una sèrie de tècniques perquè els gats es trobin a gust. .

Aquí també fem les ecografies i diferents proves com ara extracció de sang, cistocentesi ecoguiades, i cures.

LABORATORI: ens permeten fer anàlisi de sang a la pròpia clínica, urianàlisi, coprològics i tests ràpids de malalties víriques i parasitàries. També treballem amb un laboratori extern per altres proves.

HOSPITALITZACIÓ. Contem amb  una zona per hospitalitzar als animals, o bé per tenir-los en  observació després d’una cirurgia o anestèsia. Tenim una  bomba d’infusió per quan cal donar fluïdoteràpia.  Intentem que els animals estiguin ingressats el mínim temps possible, i només quan és estrictament necessari, doncs pensem que enlloc millor que a casa amb els seus propietaris.

SALA DE RADIOLOGIA. Hi tenim l’aparell de Raig X per tal de fer radiografies, en els casos que es requereixi. Disposem d' aparell  per revelar les radiografies digitalment, que ens permet millorar molt la qualitat de la imatge i l'eficàcia., i al mateix temps reduim el temps d'espera i per tant l'estres de l'animal.

PREQUIRÒFAN. Disposa de banyera i de tot el material necessari per preparar a l’animal per la cirurgia.

QUIRÒFAN. Practiquem intervencions qurúrgiques com: castracions, higiene dental, extirpació nòduls cutanis, extirpació nòduls mamaris,  ... i fins i tot cirurgies amb especialistes externs: traumatologia, oftalmologia, ...

Utilitzem anestesia amb gasos i  aparells per controlar les constants vitals.

BIBLIOTECA. Aquí podem consultar els diferents llibres que tenim de tots els temes, revistes que rebem mensualment de les últimes novetats, Proceedings de tots els congressos i conferències que assistim i fulletons dels productes que s’han tret al mercat últimament.